Karin Nikkessen & Arne Keuning zijn de initiatiefnemers achter Circle Art Next. Samen zijn ze liefhebber van kunst. Al ruim vijf jaar organiseren zij exposities van kunstenaars uit binnen- en buitenland.


Karin Nikkessen staat voor de klas op de
Deventer Montessori School en is daarnaast actief met het verzamelen en tonen van kunst. Via haar vader, Thieu Nikkessen, is ze in aanraking gekomen met kunst uit Vietnam. Begin 2009 is ze, samen met haar vriend Arne, op kunstreis naar Hanoi geweest. Daar hebben ze kunstenaars als Trinh Tuan, Cong Kim Hoa, Nguyen Phu, Toan e.a. ontmoet, de werkwijze rond lacquer paintings bestudeerd en vele galeries bezocht.

Arne Keuning werkt als projectmanager internet en is met kunst opgegroeid. Zijn moeder is beeldend kunstenaar. Samen met Karin verzamelt hij kunstwerken en richten zij hun huis hiermee in.


Met Circle Art Next bieden zij bedrijven en particulieren kunstwerken en kunstcollecties om te huren of om te kopen. Dit doen ze naast hun andere werkzaamheden.

Galerie aan huis

Kunstwerken zijn op expositiedagen te bezichtigen, maar daarnaast gedurende het jaar ook op afspraak. Neem contact met ons op voor een afspraak.